Preciós bungalow al costat del mar completament transformat a South Hams

Beautiful Seaside Bungalow Completely Transformed South Hams

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-01-1-kindesign



Un impressionant bungalow al costat del mar va ser completament transformat per Woodford Architecture and Interiors , situat a South Hams, a la costa sud de Devon, Anglaterra, Regne Unit. Construït a la dècada de 1960, aquest bungalow ha estat modernitzat i completat amb un complement. El nou disseny presenta un pla obert amb una brillant connexió interior-exterior.



La casa va ser dissenyada per maximitzar les vistes cap a un punt emblemàtic de Devon, a l’illa de Burgh. A més, el bungalow destaca les vistes panoràmiques de l’històric poble costaner de Bigbury-on-Sea. Les parets de vidre es plegen per obrir l'interior fins a l'exterior, provocant una ventilació creuada.

reforma-bungalow-al-mar-woodford-arquitectura-02-1-kindesign



llums de corda penjants per al dormitori

Una sala d’estar, menjador i cuina de concepte obert s’agrupa al voltant d’una xemeneia de doble cara situada al centre. Aquesta xemeneia que crema els troncs crea un punt focal que crida l'atenció a l'espai. Les grans parets de vidre a les dues cares de la sala d’estar es plegen completament per difuminar els límits interiors / exteriors.

Els interiors es relacionen amb els jardins i emmarquen les espectaculars vistes al mar. Les brises fresques de l’oceà poden circular lliurement per la casa quan les parets estan obertes. Això també ajuda a crear un interior lluminós i espaiós, que afavoreix la comoditat i la relaxació. L'entreteniment durant tot l'any també es simplifica molt.

reforma-bungalow-al-mar-woodford-arquitectura-03-1-kindesign



El que ens agrada: El pla obert d’aquest bungalou a la vora del mar fa que se senti brillant, ventilat i ultra habitable. Les portes corredisses que es plegen per revelar la bellesa natural que envolta la casa és una característica fantàstica. La llum natural envolta aquesta casa i la fa sentir més àmplia. Els sostres alts també s’afegeixen a la lleugeresa de l’espai. En general, un bonic disseny i disseny.

Lectors: Digueu-nos, què us sembla més atractiu d’aquest bungalow a la vora del mar? Hi ha alguna cosa en el disseny que haguessis optat per fer de manera diferent si aquesta fos casa teva? Comparteix amb nosaltres els teus pensaments i opinions en els comentaris següents.

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-003-1-kindesign

RELACIONAT: encantadora casa rural a l’illa de Filly amb tresors reciclats

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-04-1-kindesign

reforma-bungalow-al-mar-woodford-arquitectura-05-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-06-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-07-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-08-1-kindesign

RELACIONATS: Renovació i ampliació moderna a Anglaterra: The Glass House

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-09-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-10-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-11-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-12-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-13-1-kindesign

RELACIONAT: Casa rodona a l’idíl·lic canal del Tàmesi

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-14-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-15-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-16-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-17-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-18-1-kindesign

RELACIONATS: La transformació de la dúplex victoriana crea el santuari més important de Londres

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-19-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-20-1-kindesign

reforma-bungalow-costanera-woodford-architecture-21-1-kindesign

què va dir Dee sobre el repte

Fotografies: Richard Downer