Una llar de dos nivells fa un canvi d'imatge encantador a Washington DC

Bi Level Home Gets Charming Makeover Washington Dc

renovació-de-cases-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-01-1-kindesign



Una casa amb dos nivells de 3.000 peus quadrats va ser el primer dissenyador de llars i carreres Lauren Liess , situat a Herndon, una ciutat del comtat de Fairfax, Virgínia, a l'àrea metropolitana de Washington, D.C. La casa es va construir als anys setanta i, quan Lauren va fixar-se en aquesta casa, no es va poder resistir. Va veure el potencial que la majoria de la gent havia ignorat en veure que la casa no només era la menys atractiva del barri, sinó que era igual de dolenta a l’interior. Fins i tot l’agent immobiliari havia intentat dissuadir la família de comprar la casa. Portava quatre anys al mercat allunyant la gent del pla de planta amb dos nivells que té una entrada principal que s’obre a un replà amb escales que condueix als nivells superior i inferior. La decisió es va reduir en el preu i l’oportunitat de renovar.



renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-02-1-kindesign

La casa de cinc dormitoris es va veure en línia i, tot i que no hi havia molt a veure, es va oferir de totes maneres. L'oferta va ser rebutjada, però Liess va enviar una carta al venedor, persuadint-los a reconsiderar-la. Prometent estimar la llar, aviat havia de ser seva. Amb 35.000 dòlars d’estalvi i targetes de crèdit sense interessos i un marit de bricolatge, la parella va començar a treballar. Van començar amb el soterrani, enderrocant un sostre desplegable, la mateixa tarda que van començar a esquinçar la cuina. En completar el seu projecte de renovació en sis mesos i documentar tot el procés al seu bloc 'Pure Style Home' (que va començar el 2008), va cridar l'atenció d'un editor de Better Homes & Gardens. La casa va aparèixer al número de desembre de 2010 de Better Homes & Gardens, la primera publicació del dissenyador. De la seva vida va canviar per sempre.



dissenys de llar a l'estil de ranxo de Texas

renovació-de-cases-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-03-1-kindesign

Més tard, la dissenyadora va ser seleccionada per participar a la D.C. Design House, on també va estrenar la seva pròpia línia de teixits. Aquests teixits estan disponibles per visualitzar-los al seu lloc web aquí . També té un llibre publicat el 2015 anomenat “Hàbitat: la guia de camp per a la decoració”. La dissenyadora, el seu marit i els seus quatre fills viuen ara en una nova casa que haurem de presentar en un altre article. També treballen junts (abans era professor d’institut) per dirigir el seu estudi de disseny d’interiors i tèxtils a Great Falls, Virgínia, als afores de Washington, DC. El dissenyador treballa en un projecte amunt i avall de la costa est fins a Los Angeles. , però la llar sempre és on hi ha el cor.

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-04-1-kindesign



A dalt: El saló és una combinació d’antic i de nou. A l’espai es va afegir un mantell del 1800 per donar caràcter i un punt focal a un espai avorrit. Es va afegir una catifa de zona per obtenir textura i calor. Les parets es van plantar amb un patró general de Ralph Lauren per obtenir un interès visual. Per últim, les cadires estaven entapissades amb un teixit de mescla de cotó de lli al revers per donar un patró més suau i amb prou feines allà. El dissenyador va fer les cortines de lli per ajudar a suavitzar l’espai.

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-05-1-kindesign

El que ens agrada: Aquesta casa de dos nivells presenta una estètica lleugera i ventilada plena d’encant i personalitat. La dissenyadora ha fet una meravellosa feina creant una casa habitable per a la seva família, adoptant l’arquitectura i aplicant el seu propi estil a la barreja. Aquesta antiga casa, que abans no era atractiva, combinava elements tradicionals, vintage i naturals, ara és una casa càlida i confortable dissenyada per a la vida familiar.

Lectors, què us agrada d’aquest canvi de casa? Aquesta casa us ha inspirat a establir i renovar la vostra pròpia casa?

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-06-1-kindesign

Amb un pressupost limitat, els nous propietaris van buscar descomptes allà on van poder, aconseguint botigues de Craigslist, eBay, de segona mà i d’antiguitats, on es van aprofitar totes les obres d’art. No tot era pressupostari, ja que el dissenyador sabia que calia afegir algunes peces de gamma superior com a decisió empresarial. Aquesta casa havia de ser la seva peça de cartera, per la qual cosa va afegir articles com ara un aranya de perles de 500 dòlars d'Antropologie, art de paret al menjador que costava 900 dòlars, una catifa de llana a mida personalitzada a un preu de 2.000 dòlars i a la sala, un got de 500 dòlars llum de peu.

RELACIONATS: La renovació de la llar a Washington DC revela detalls de disseny únics

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-07-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-08-1-kindesign

A dalt: La renovació de la cuina va costar als propietaris 2.000 dòlars, obtenint Home Depot per a les prestatgeries obertes i Ikea per a la illa central situada a la part superior de la carnisseria. Els armaris inferiors i fins i tot el rentavaixelles (per a la continuïtat) van ser pintats amb el color Witch Hazel de Behr Paint. Es va afegir maquinari de níquel raspallat per obtenir un contrast agradable. Els terres de linòleum es van substituir per fustes d’enginyeria en un ric to de noguera. Il·luminar l’espai és un aranya d’època, una partitura d’un mercat de puces de Nova York.

renovació-de-cases-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-09-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-10-1-kindesign

RELACIONAT: Rehabilitació de la casa de carros a la històrica Blagden Alley

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-11-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-liess-interiors-12-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-13-1-kindesign

renovació-de-cases-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-14-1-kindesign

RELACIONATS: Impressionant reforma de la casa en filera d’abans de la guerra al Capitol Hill

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-15-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-16-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-17-1-kindesign

renovació-de-llars-a-dos-nivells-lauren-less-interiors-18-1-kindesign

A dalt: Al dormitori dels nens, es va tallar un lleó de paper pintat d’època i es va enganxar a les portes de l’armari. El lleó s’assenta al cim d’un turó, pintat amb pintura de pissarra verda.

Fotografies: Helen Norman