Acollidor refugi d'estil teula amb vistes fascinants del llac Michigan

Charming Shingle Style Retreat With Captivating Views Lake Michigan

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-disseny-de-referència-01-1-kindesign



L’excursió a casa d’avui us portarà a través d’un sorprenent refugi a la zona de la teula situat al llac Michigan, Minnesota. La propietat va ser dissenyada per Benchmark Design Studio , juntament amb una empresa de construcció a mida Mike Sheep Builders . Els propietaris d’aquesta casa gaudeixen d’una vida relaxada i de luxe quan es resideix al costat d’un llac. L’exterior de la residència ofereix encant amb característiques d’inspiració nàutica. Això inclou una coberta d'estil teula que es pot veure des de la part frontal de la propietat, mentre que els detalls de sostre de metall i les impactants columnes de pedra complementen les vistes al llac. Es pot presenciar una qualitat atemporal tant per dins com per fora, una bellesa clàssica per a les darreres generacions. Per la porta d'entrada, immediatament us sorprendrà la comoditat i la calidesa d'aquesta casa. Sostres de deu peus d’alçada proporcionen una ventilació als espais, mentre que les grans finestres maximitzen les vistes captivadores del passeig marítim.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-de-referència-02-1-kindesign

El color cridaner que es veu al revestiment exterior és del nostre fabricant de pintura preferit, Benjamin Moore. El color és HC-154 Hale Navy. La casa ofereix tres nivells habitables, que inclouen un nivell soterrani acabat que s’estén a una coberta amb una piscina a terra.



llac-davant-el-disseny-de-casa-de-referència-disseny-estudi-03-1-kindesign

A dalt: Els interiors es caracteritzen per una estètica estil platja, que es complementa amb subtils ràfegues de color i llums industrials. Trobareu una decoració bastant lúdica contra els elements materials més naturals i els acabats rústics. Això inclou sòls de roure europeu greixats que es poden veure a la majoria dels principals espais habitables. El sòl es va originar DuChateau . L'armari construït a mida es va pintar a Benjamin Moore - AF-565 Mysterious. Les parets són també Benjamin Moore, HC-173 Edgecomb Grey.

disseny-de-casa-de-punt-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-04-1-kindesign



A dalt: L'armari encastat al fang proporciona un emmagatzematge funcional per a sabates, jaquetes, etc. També hi ha un seient còmode per seure i treure's les sabates. Els gabinets es van pintar a White Dove de Benjamin Moore.

disseny-de-llar-a-llar-a-llar-estudi-de-disseny-20-1-kindesign

A dalt: El safareig disposa d’espai d’emmagatzematge funcional. Es van pintar armaris a Benjamin Moore - AF-565 Mysterious.

disseny-de-llar-davant-del-llac-llar-estudi-de-disseny-05-1-kindesign

A dalt: El bany de pols té una sensació nàutica amb el mirall de corda i el revestiment de parets de color marí. La font del fons de pantalla de pastura és Thibaut Adriatic Colorway - T41137 de color marí i taupe.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-de-referència-06-1-kindesign

disseny-de-llar-davant-del-llac-llar-estudi-de-disseny-07-1-kindesign

A dalt: Aquesta cuina elegant té moltes funcions elegants per bavejar. En primer lloc, comencem pel color de la pintura de paret. És Benjamin Moore-Edgecomb Gray. Els armaris fabricats a mida presenten un acabat personalitzat, però el to és similar al de River Reflections de Benjamin Moore. Noteu un refredador de begudes a l’armari inferior? És Sub Zero, amb número de model UC-24BG / O. Els bonics taulells de pedra són New Wuay Cambria Quartz. La taula de l'illa caiguda es compon de pi, que s'ha tenyit amb un final angoixat. Il·luminen l’espai els llums penjolls industrials Zaio de Mercana.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-de-referència-08-1-kindesign

A dalt: Un detall de la cuina realment mostra la bellesa dels taulells de quars i els impressionants accessoris penjants.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-de-referència-09-1-kindesign

A dalt: La vida oberta defineix el nivell principal d’aquesta casa vora el llac. La còmoda i acollidora sala d'estar està formada per guixos amb teixits, acabats i decoració estil platja. La xemeneia proporciona un ambient càlid, mentre que grans finestrals emmarquen les vistes de les brillants aigües del llac Michigan.

disseny-de-llar-a-llar-a-llar-estudi-de-disseny-10-1-kindesign

A dalt: La zona de menjador ofereix portes franceses que donen a un balcó de la segona planta, que ofereix unes vistes impressionants del llac més enllà. L’aranya de Santa Cruz situada a sobre de la taula de menjador prové Casa clàssica .

disseny-de-llar-a-llar-a-llar-estudi-de-disseny-11-1-kindesign

A dalt: Una terrassa al costat del menjador també proporciona refugi a la coberta de la piscina de nivell inferior. En aquest pati principal, els propietaris i els hostes poden relaxar-se o menjar a la fresca a la taula de menjador exterior.

tenia una resposta de 5 dòlars

disseny-estudi-de-disseny-de-casa-davant-del-llac-12-1-kindesign

A dalt: Gaudiu de vistes davant del llac en aquesta àmplia terrassa mentre mengeu des d’una taula de menjador i cadires elegants.

disseny-de-llar-a-llar-a-llar-estudi-de-disseny-13-1-kindesign

A dalt: L’escala et porta al nivell inferior i al nivell superior, amb catifes de textura que criden l’atenció i són atractives Robertex Associates Inc. . La col·lecció es diu 'Gotta Like It', en el color de 'Gotta Like Music'.

disseny-de-casa-de-punt-de-llac-a-llac-estudi-de-disseny-14-1-kindesign

A dalt: El dormitori principal està vestit amb càlids tons de platja que se sent còmode i acollidor.

disseny-de-casa-de-punt-de-llar-a-llac-estudi-de-disseny-15-1-kindesign

A dalt: El color de la pintura de la paret al serè bany principal és el fum de Benjamin Moore. Les rajoles de porcellana de 12 'x 24' s'afegeixen a l'estètica de la platja, aplicada en un disseny de maó. Font: Mediterrani Toca a Summer Breeze. Els mobles van ser fabricats a mida per Benchmark Design Studio. La fusta d’auró es va combinar amb un moble de la casa i es va donar un acabat d’esmalt (només un FYI, l’esmalt afegeix un 10% de cost addicional al paquet de l’armari, però el 80% dels propietaris sol·liciten aquesta estètica popular).

disseny-de-llar-davant-del-llar-de-casa-estudi-de-disseny-16-1-kindesign

A dalt: El bany principal proporciona al propietari un oasis com un spa per relaxar-se i relaxar-se. La porta dóna a un balcó privat amb vista sobre el llac.

disseny-de-casa-de-punt-de-llac-a-llac-estudi-de-disseny-17-1-kindesign

A dalt: El balcó privat situat al costat del bany principal ofereix una vista magnífica sobre el llac Michigan.

disseny-de-casa-de-punt-de-llac-a-llac-disseny-estudi-18-1-kindesign

quant guanya jared padalecki

A dalt: Un dormitori de nivell superior ofereix una finestra amb vistes al jardí cuidat i verd que hi ha al lateral de la propietat.

disseny-de-casa-de-punt-de-llac-a-llac-estudi-de-disseny-19-1-kindesign

A dalt: Un bany de convidats inclou armaris fabricats a mida amb un acabat personalitzat que és similar al Deep Royal de Benjamin Moore. L’aplicació antiga de tres parets del Congrés de níquel es va originar Hinkley Lighting .

disseny-de-llar-davant-del-llar-de-casa-estudi-de-disseny-21-1-kindesign

A dalt: Tot i que hi havia molt espai per allotjar els hostes que passaven la nit al nivell superior de la casa, els propietaris van sol·licitar espai de desbordament. El segon nivell del garatge va proporcionar aquesta oportunitat, convertida en una llitera. Hi ha molt espai per dormir quatre persones, juntament amb un emmagatzematge funcional integrat.

disseny-de-casa-de-punt-de-llac-a-llac-disseny-estudi-22-1-kindesign

A dalt: Un altre dormitori de convidats, vestit amb un lúdic tema nàutic, en harmonia amb la resta de la llar.

disseny-de-llar-a-llar-a-casa-disseny-estudi-23-1-kindesign

A dalt: Les lliteres maximitzen l’ús d’un espai petit i ofereixen als nens un lloc divertit per dormir.

disseny-de-llar-davant-del-llac-llar-estudi-de-disseny-24-1-kindesign

A dalt: Estima les cordes que s’utilitzen per crear un marc de llit, d’acord amb el tema de l’estil platja.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-disseny-de-referència-25-1-kindesign

A dalt: aquest dormitori de convidats es troba al nivell inferior de la casa. La zona va ser dissenyada com a allotjament desbordant, amb cuina americana i bany. Aquesta zona del llac va ser dissenyada meticulosament per integrar perfectament la vida interior / exterior.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-26-1-kindesign

A dalt: Aquest adorable bany (part de les habitacions dels hostes de nivell inferior) està pintat a Sylvian Mist, de Benjamin Moore.

disseny-de-casa-de-punt-de-llar-a-llac-estudi-de-disseny-27-1-kindesign

A dalt: Aquesta acollidora sala d'estar de disseny forma part de les habitacions dels hostes de nivell inferior.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-disseny-de-referència-28-1-kindesign

A dalt: La cuina americana totalment equipada forma part de les habitacions del nivell inferior, amb zona de menjador.

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-de-disseny-29-1-kindesign

A dalt: Una àmplia terrassa situada al costat del pati inferior ofereix una acollidora zona d’estar protegida dels elements del pati superior. Una escala des del nivell principal permet accedir fàcilment al nivell inferior de la platja, on una piscina acaba gairebé fins a la vora de les aigües.

disseny-de-llar-davant-del-llac-llar-estudi-de-disseny-30-1-kindesign

El que ens agrada: Aquest refugi d'estil teula ofereix als propietaris i als hostes una escapada al llac exquisida per gaudir de l'aire lliure durant els càlids mesos d'estiu. Ens encanta la meravellosa connexió interior-exterior, els detalls molt ben equipats i tot l'espai per a hostes per entretenir amb facilitat ... lectors, què en penseu d'aquesta casa? Aquest seria el vostre refugi ideal per a vacances?

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-disseny-de-referència-31-1-kindesign

A dalt: Una vista de la casa de tres plantes davant del llac.

disseny-de-llar-davant-del-llac-llar-estudi-de-disseny-32-1-kindesign

disseny-de-llar-davant-del-llac-estudi-disseny-de-referència-33-1-kindesign

Fotografies: Ashley Àvila