Una masia de Connecticut amb una estètica espectacular i luxosa

Connecticut Farmhouse With Spectacular Rough Luxe Aesthetic

reforma-casa-granja-disseny-a-casa-01-1-kindesign



El propietari d’aquesta masia de Redding, Connecticut, va encarregar un estudi d’interiorisme Disseny a casa per renovar completament la seva llar. El projecte requeria que l'equip de disseny deixés intacta la petjada existent. Enderrocar parets i reconfigurar espais per satisfer les necessitats d’estil de vida del client. El propietari tenia una visió de la direcció de disseny que volia per a casa seva. Buscaven barrejar elements materials tant antics com nous que reflectissin una estètica més 'aspre-luxosa'. Des de l'exterior, la presentació de la llar és neta i clàssica. La masia està envoltada de jardins ben cuidats i arbres de creixement madur. Distribuïda en tres nivells, aquesta casa familiar és càlida i acollidora des de la porta principal. Continueu amb la gira a casa per veure de què parlem ...



disseny-de-reformes-a-casa-granja-02-1-kindesign

A dalt: Una entrada frontal àmplia disposa d’una finestra assolellada per il·luminar l’espai. Una gran otomana rodona amb textura vellutada ofereix un lloc per tenir un seient per treure’s les sabates. Una consola proporciona un lloc per a objectes de decoració i per col·locar les claus. Les catifes de color chartreuse ajuden a posar terra a l’espai. Un ric sòl de fusta fosca infon calor a la masia.



reforma-casa-granja-disseny-de-casa-03-1-kindesign

A dalt: La llum natural preval al saló gràcies a les parets de vidre que donen al pati posterior. Les portes franceses a banda i banda de les parets ofereixen al propietari l’oportunitat d’aportar brises fresques a l’interior.

reforma-casa-granja-disseny-de-casa-04-1-kindesign



A dalt: Al menjador, una àmplia taula de menjador de noguera té capacitat per a vuit persones. La decoració de la taula és un element natural de les boles de molsa situades en safates de coure. Una planta de bromèlia es centra al centre, aportant un element fresc a l’espai. La taula està accentuada per una barreja de cadires marró i crema per a un interès visual. S'ha injectat una explosió de color en aquest espai mitjançant el color sobre la catifa de la zona de tintura, que ajuda a posar terra a l'espai. L’ambient salient l’espai amb llums penjants de llanternes, d’origen Estudi Holly Hunt .

reforma-casa-granja-disseny-de-casa-05-1-kindesign

A dalt: La cuina presenta una estètica rústica moderna. Highlights inclou terres de taulons de pedra natural, amb un corredor de terra vibrant que recull els colors de la catifa de la zona del menjador. Fixeu-vos en el preciós sostre de fusta de graner antic i la il·luminació de la pista Il·luminació tècnica anomenat 'Kable Lite'.

disseny-de-reformes-a-casa-granja-06-1-kindesign

A dalt: Els armaris estan dissenyats per Cuines Neff , acabat en una taca gris personalitzada. Els armaris superiors inclouen insercions de vidre esmerilat. Els llargs tiradors horitzontals dels calaixos provenien d’Atlas Hardware. Els taulells són de formigó tenyit, mentre que el contraplac és un mosaic.

reforma-casa-granja-disseny-de-casa-07-1-kindesign

El que ens agrada: Aquesta masia de Connecticut hi ha escrit tot tipus de luxe. Arreu on mireu trobareu materials moderns amb matisos rústics escampats per la barreja. Ens encanta l’ús de fusta recuperada als sostres i en zones com el taulell de la sala de pols. La fusta dona calor a aquesta llar, cosa que la fa més acollidora i relaxant. Les parets de les finestres conviden la llum i la natura a l’interior. Un munt de detalls sorprenents a tot arreu!

Lectors, què opineu, us agrada l’estètica aspra i luxosa d’aquesta masia renovada? Si us plau, deixeu-nos els vostres comentaris als comentaris següents.

renovació-casa-granja-disseny-de-llar-08-1-kindesign

A dalt: Un espai de vida càlid i confortable ha estat dissenyat fora de la cuina per a reunions familiars informals.

reforma-casa-granja-disseny-de-casa-09-1-kindesign

A dalt: Aquesta sala de pols és impressionant. Els materials moderns barrejats amb un toc rústic fan que la vista sigui més agradable. Highlights inclou un taulell de disseny personalitzat format per fusta recuperada. L’aigüera del vaixell es va originar Duravit . El taulell contraportat de la vanitat i el paviment es compon de roca de rick natural tallada a rodanxes. El bonic llum penjant que crea un ambient càlid en aquest espai es va originar Il·luminació LBL .

idees d’enjardinament del jardí de foc

reforma-casa-granja-disseny-10-1-kindesign

A dalt: Una àmplia zona d’estar i entreteniment és el lloc perfecte per reunir-se en família per gaudir de converses o veure pel·lícules i esdeveniments esportius. Les portes corredisses d’acer en un sistema de vies tanca aquest espai de la cuina i dels menjadors. Un sostre inclinat amb encavallades de fusta vista afegeix a l’estètica de la masia. Suspès del sostre hi ha la Random Light by Moooi . El que més crida l’atenció d’aquest espai és el sofà vermell suau i atrevit ... m’encanta!

reforma-casa-granja-disseny-a-casa-11-1-kindesign

A dalt: Aquest saló és molt acollidor amb una llar de foc moderna barrejada amb un embolcall de pedra més rústic.

reforma-casa-granja-disseny-de-casa-12-1-kindesign

A dalt: Un celler rústic modern té prou espai per tastar vins ...

reforma-casa-granja-a-casa-disseny-13-1-kindesign

A dalt: El refugi del dormitori principal té diversos aspectes destacats, començant per les portes franceses que donen accés als espais habitables exteriors. El llit té una peça d’art mural que fa de capçal. Els terres de fusta rics estan coberts per petites catifes mullides a banda i banda del llit per a més comoditat. Com a accent, una gran catifa d’empremtes digitals de color crema i marró recull els colors de la roba de llit. Un sostre inclinat es complementa amb bigues de fusta.

reforma-casa-granja-disseny-a-casa-14-1-kindesign

A dalt: Aquest bany mínim és el que fan els somnis! M’encanta la xemeneia integrada i les dobles vanitats. Els voltants de la xemeneia estaven revestits d’una pedra natural amb un to gris carbó. La placa antilliscant és una rajola de vidre. Els taulells de granit inclouen embornals de vaixells de Duravit.

reforma-casa-granja-disseny-a-casa-15-1-kindesign

A dalt: El dormitori d’una nena presenta una paleta de colors de blaus i verds amb mobles de colors blancs pintats. Un llit amb dosser completa l’aspecte.

reforma-casa-granja-disseny-a-casa-16-1-kindesign

A dalt: El bany per a nens presenta un mosaic de rajoles de vidre marí a la part posterior de la vaixella. El vidre de mar també s’embolica en una banda horitzontal entre les rajoles blanques del metro a l’entorn de la dutxa / banyera. El paviment de còdols s’afegeix a l’estètica del balneari. L’armari blanc s’acaba amb adorables tiradors de calaixos de pètals de flors.

renovació-casa-granja-disseny-17-1-kindesign

demostreu el vostre valor recollint mjolnir com a thor

A dalt: Bany de convidats en una paleta de colors neutres.

renovació-casa-granja-disseny-18-1-kindesign

A dalt: El bany d’un adolescent té una sensació més sofisticada en una barreja de patrons de pissarra.

renovació-de-casa-granja-a-casa-disseny-19-1-kindesign

A dalt: Un pati exterior cobert està envoltat de frondosos jardins. El mobiliari relaxant està situat al voltant d’una gran xemeneia revestida de pedra campana, que se suma a l’ambient exterior.

reforma-casa-granja-a-casa-disseny-20-1-kindesign

Fotografies: Cortesia de At Home Design

T’agrada l’aspecte de les cases de pagès? Mireu alguna inspiració addicional: