La casa inspirada a Eichler a Califòrnia s’obre a l’aire lliure

Eichler Inspired Home California Opens Outdoors

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-01-1-kindesign-jpg



Klopf Architecture i contractista Calvert Ventures van ser els responsables del disseny d’aquesta casa càlida i moderna d’inspiració Eichler a San Mateo, una ciutat de l’enclavament d’alta tecnologia de Silicon Valley, Califòrnia. La casa disposa d'un pla de planta obert amb una connexió perfecta entre l'interior i l'exterior. Es tracta d’una nova construcció, on una vegada es trobava un original Eichler que, desgraciadament, s’havia cremat a terra. Els propietaris buscaven ampliar els seus espais habitables per satisfer la vida multi-generacional. Van subratllar el focus de conservació de l'estil Eichler i la combinació amb la resta de cases del barri.



El que quedava de l’antiga propietat no era aprofitable, de manera que els arquitectes van haver de començar de zero. La nova casa empeny els límits de l’enfocament d’Eichler. Atès que les antigues cases Eichler no estaven dissenyades per maximitzar el lloc, la casa personalitzada va poder aprofitar-ho. 'En aquest cas, una casa més llarga que s'obri de costat cap al sud s'adapta molt millor a la casa quadrada original que s'obria a la part posterior (oest)', afirma Klopf Architects.

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-02-1-kindesign-jpg



La propietat de 2.606 peus quadrats, tres dormitoris i tres banys es va dissenyar en forma de forma de L. Una paret expansiva de vidre, a més de portes corredisses de vidre, orientada cap als costats en lloc de cap a la part posterior (típica de les cases d’Eichler). Les parets de vidre connecten l’interior amb una bella piscina i un paisatge verd que va ser la visió de Arterra Landscape Architects .

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-03-1-kindesign-jpg

A primera vista des de la façana exterior, es pensaria que aquesta era la vostra casa típica d’Eichler. Es caracteritza per un ràfec de sostre pla sobrevolat, revestiment vertical gris fosc i una porta frontal de panell massís taronja. No obstant això, aquesta casa va ser dissenyada per al segle XXI, amb algunes belles modificacions. A l'interior, no hi trobareu pals ni bigues. Al seu lloc, el cedre vermell occidental cobreix el sostre i aporta molta calor.



Aquest material funciona contínuament des de l'interior cap a fora, creant una connexió perfecta (que és la típica d'Eichlers). A diferència de la vostra llar mitjana d'Eichler, aquesta 'amaga una cavitat per a la il·luminació, el cablejat i l'aïllament', afirma Klopf Architects. Trobareu sostres elevats, habitacions obertes i àmplies, totes modernes. El bany principal és lluminós i espaiós, amb banyera i dutxa separades, així com un armari amb aigua ... i molt d'emmagatzematge. La millor part, un gran garatge per a dos cotxes i espai addicional per emmagatzemar.

vidre-paret-casa-klopf-arquitectura-04-1-kindesign-jpg

El que ens agrada: Aquesta casa inspirada en Eichler presenta tot el que s’assembla al vostre típic coixinet Eicher, però amb un toc modernitzat. Ens encanta com aquesta casa aprofita el seu lloc, captant la bellesa natural que l’envolta. La connexió interior-exterior que es manté fidel a l’estil Eichler i el sostre de fusta que infon calor a aquesta moderna residència.

Lectors, quins pensaments teniu? T’agrada el disseny dels arquitectes, des del concepte fins a la realització? Comparteix amb nosaltres els comentaris a continuació.

Vaig conèixer un home que anava a sant ivori

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-05-1-kindesign-jpg

RELACIONAT: Renovació d'una casa moderna d'Eichler a mitjan segle XX a Califòrnia

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-09-1-kindesign-jpg

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-10-1-kindesign-jpg

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-11-1-kindesign-jpg

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-12-1-kindesign-jpg

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-13-1-kindesign-jpg

RELACIONATS: La remodelació de la casa Eichler a Califòrnia presenta espais radiants

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-14-1-kindesign-jpg

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-15-1-kindesign-jpg

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-16-1-kindesign-jpg

RELACIONAT: La casa d'Eichler a San Francisco rep una actualització lluminosa i ventilada

paret-de-vidre-casa-klopf-arquitectura-17-1-kindesign

llista de pel·lícules de govinda i rani mukherjee

Una nota lateral dels arquitectes: 'Durant la construcció a l'etapa de marcs difícils, Klopf va pensar que la part davantera de la casa semblava massa alta tot i que la casa havia tingut un aspecte correcte a les representacions del disseny (probablement perquè la casa està pujant del carrer). Així doncs, Klopf Architecture va pagar al marc per canviar la línia del sostre de com l’havíem dissenyat perquè fos més baixa al llarg del front, cosa que permetia que la casa es combinés millor amb el barri. Un dels objectius del projecte era que les persones que conduïen el carrer passessin de casa sense adonar-se immediatament que hi ha un 'impostor' en aquest solar i fer aquest canvi era essencial per assolir aquest objectiu '.

Fotografies: Mariko Reed / Aquestes imatges ens les han enviat cortesia de Klopf Architects