Prova Emma Roberts: en complir el seu 30è aniversari, proveu els vostres coneixements sobre l'estrella de 'Nen salvatge'

Entertainment News/emma Roberts Quiz Her 30th Birthday


Emma Roberts celebra el seu 30è aniversari el dimecres 10 de febrer Scream Queens L'estrella forma part de la indústria de l'entreteniment des de fa gairebé 20 anys. Per posar a prova els vostres coneixements sobre ella o per conèixer-la millor, podeu fer el concurs d’aniversari d’Emma Roberts. El concurs d’Emma Roberts es basa en les seves pel·lícules, la seva vida personal i moltes altres peces similars de trivia d’Emma Roberts.



Llegiu també: El valor net de Billie Lourd: saber més sobre l’estrella de la ‘American Horror Story’



Concurs d'aniversari d'Emma Roberts

1) Com es deia el primer CD d’Emma?

a) Vull ser

VIUREHi ha hagut un error. Siusplau, intenta-ho més tardToca per deixar de silenciar Més informació Publicitat

b) Novetat



c) Emma Roberts

d) Desfabulos i més

2) Com es relaciona Julia Roberts amb Emma?

a) Tieta de l’Emma



b) germana d’Emma

c) La disfressa de l’Emma

d) No està relacionada amb l’Emma

3) Quin programa de televisió de Nickelodeon va protagonitzar Emma interpretant a Addie Singer, una noia que creix i intenta sobreviure a la secundària?

a) Zoey 101

el senyor smith tenia 4 filles, cada filla tenia 4 germans de resposta

b) Unfabulós

c) Phil del futur

d) De Grassi

4) A quina pel·lícula va interpretar Emma la filla de Johnny Depp?

a) Aqua Marine

b) Nancy Drew: El misteri als turons

c) Cop

d) Camp Couture

5) Quina d’aquestes pel·lícules d’Emma Roberts és la seva primera pel·lícula?

a) Cop

b) Nen salvatge

c) Som els moliners

d) Aiguamarina

Llegiu també: Emma Roberts crida al seu fill recent nascut el seu 'llum brillant' que comparteix el seu nom a Instagram

6) Quin Chanel núm. va morir de meningitis a Scream Queens ?

a) Chanel # 2

b) Chanel # 3

c) Chanel # 4

d) Chanel # 5

7) Quina cançó va cantar Emma per a la pel·lícula de Disney, Princesa de gel que es va llançar el 18 de març del 2005?

a) Novetat

b) Maniquí

c) Si ho tingués a la meva manera

d) Lluitador mexicà

8) Quan es va anunciar l'embaràs d'Emma Roberts al món?

a) 15 de juliol de 2020

b) 31 d’agost de 2020

c) 1 de setembre de 2020

d) 28 d’octubre de 2020

9) Quin és el segon nom de l’Emma?

a) Jennifer

b) Ann

c) Rosa

d) Lisa

10) A Nen salvatge , quin era el seu nom complet i a què anava?

a) Lola McEnzie i ella van anar a Sant Josep.

b) Poppy Moore i ella van anar a Abbey Mount.

c) Nancy Drew i ella van anar a Malory High.

d) Chanel Oberlin i ella van anar a Mount Mary High

com engendrar un ou de drac

Llegiu també: Emma Roberts s’obre sobre el diagnòstic d’endometriosi i la congelació dels ous

11) A Hotel per a gossos , com es diu el gos?

a) Divendres

b) Bobo

c) Fred

d) Bruno

12) L’Emma té dues germanastres. Quins son els seus noms?

a) Morgan Simons i Grace Nickels.

b) Alice Roberts i Melony Roberts.

c) Alice Simons i Melony Simons.

d) Mary Kate Simpson i Ashley Simpson

13) Quins èxits de tertúlies ha tingut Emma?

a) Viure amb Regis i Kathie Lee

b) Ellen: Ellen DeGeneres Show

c) Late Show amb David Letterman

d) Totes aquestes

calcula la suma de números facebook

Llegiu també: Emma Roberts va bloquejar la seva mare després d’haver vessat els fesols sobre l’embaràs

14) Quan va guanyar Emma Roberts el premi ShoWest a la estrella femenina del demà?

a) 2004

b) 2007

c) 2009

d) 2012

15) Emma Roberts es va convertir en la primera celebritat embarassada a aparèixer a la portada de quina revista?

a) Cosmopolitan

b) Varietat

c) Vogue

d) EUA setmanalment

Respostes: 1-d, 2-a, 3-b, 4-c, 5-a, 6-c, 7-c, 8-b, 9-c, 10-b, 11-a, 12-a, 13-d, 14- b, 15-a

Obteniu l'últim notícies d'entreteniment de l'Índia i de tot el món. Ara seguiu les vostres celebritats de televisió i actualitzacions de televisió preferides. Republic World és la vostra destinació única per a la tendència Notícies de Bollywood . Sintonitzeu-vos avui mateix per estar al dia de les últimes notícies i titulars del món de l’entreteniment.