Fabulosa casa moderna a la Corona del Mar amb vistes a l'Oceà Pacífic

Fabulous Modern Home Corona Del Mar With Views Pacific Ocean

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-01-1-kindesign



Dissenyada per interactuar amb el seu entorn, aquesta fabulosa casa moderna dissenyada per Eric Olsen Disseny es troba a la comunitat de Spyglass Hill, a la Corona del Mar, Califòrnia . Construït per Desenvolupament de KRS , aquest espectacular habitatge està enclavat en un penya-segat amb vistes a l'Oceà Pacífic. Els interiors reflecteixen un espai de vida sorprenentment modern però confortable i molt acollidor per als seus habitants. Els propietaris són una família amb tres fills, que havien vist aquesta idíl·lica propietat a Spyglass Hill i es van enamorar de la zona. La casa necessitava una actualització important, ja que les habitacions estaven molt compartimentades i no tenien connexió interior-exterior. Originalment havien considerat fer una remodelació de la casa existent, però, basant-se en la seva visió, semblava ser més intel·ligent enderrocar-la i començar de nou.



Amb una pissarra fresca i neta, els clients van sol·licitar un pla de planta fluid per entretenir la seva família unida. La idea era crear una arquitectura senzilla que reflectís línies nítides i nítides. Espais on la família es pot reunir i cuinar, sopar o mirar la televisió junts. Si l’entorn que l’envolta és tranquil, es podria apreciar molt millor la vista. L’arquitecte va maximitzar els espais per aprofitar al màxim les vistes. Es va crear una connexió interior-exterior sense fissures a través d’una expansiva paret corredissa de vidre a la gran sala. La sala d'estar, menjador i cuina estan totalment integrats amb la terrassa del jardí i més enllà de l'Oceà Pacífic. El dormitori principal també té una porta de vidre de grans dimensions per imitar aquest efecte.

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-03-1-kindesign



El frontal de la casa disposa d’un acollidor pati d’entrada amb espais per entretenir-se i jugar. Quan camineu a l'interior de la casa, podeu veure fins al pati del darrere. La terrassa del darrere és més llarga i estreta i serveix principalment d’espai per gaudir de les captivadores vistes al mar.

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-04-1-kindesign

L’esquema interior ofereix línies netes i materials orgànics, però no perfectament polit, ja que la llar necessitava ser adequada per als nens. Amb formes angulars i modernes, calia infondre textures càlides als espais per suavitzar-les. Les claraboies de l’entrada, la cuina i la zona de menjador es van creuar amb bigues de sostre de roure recuperades. Això va millorar la sensació de calor i textura als principals espais habitables. El mobiliari és una barreja de clàssics modernistes i peces dissenyades a mida per l’arquitecte. Algunes de les peces són rústiques, cosa que fa que l’espai sigui més habitable.



spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-05-1-kindesign

L’arquitecte, que també tenia l’encàrrec d’esquema d’interiorisme, va optar per una paleta de colors apagada a la majoria d’interiors. No només evoca una sensació de serenitat, sinó que ajuda a no apartar l’atenció de la increïble vista a través de l’ampli vidre dels interiors. L’excepció va ser la de les habitacions compartides per a nens, que tenien tonalitats vibrants i un toc de capritx.

com eliminar les notificacions de Google Chrome

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-06-1-kindesign

El que ens agrada: Aquesta fabulosa casa moderna a Spyglass Hill no només és una casa de somni per als seus habitants, sinó també per a l’arquitecte que es va sentir molt orgullós del seu treball. Ha creat un espai habitable perquè una família gaudeixi d’un temps de qualitat junts, enriquint la seva vida i fent-la feliç. Els mobles personalitzats demostren una artesania excel·lent i realment s’afegeixen a la qualitat d’aquesta bonica llar. Ens encanta tota la feina de detall que ha fet que aquesta casa es converteixi en una casa ... i les vistes al mar tampoc no són massa cutres.

Els lectors, compartiu amb nosaltres el que penseu d’aquesta casa, són els seus detalls destacables que us van deixar desitjar tenir-los a casa vostra?

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-07-1-kindesign

RELACIONAT: Modern estil de masia decorat amb gust a Newport Beach

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-08-1-kindesign

A dalt: El llar de foc de la sala d'estar inclou panells de fusta recuperada, que aporten calidesa a la llar formada per basalt (una pedra volcànica). El bell terra és de pedra calcària cisellada.

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-09-1-kindesign

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-10-1-kindesign

RELACIONATS: Reforma de casa de pagès moderna-rústica a la Corona del Mar

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-011-1-kindesign

A dalt: El llit de plataforma de roure de la suite del dormitori principal va ser dissenyat per l'arquitecte per ancorar aquest voluminós espai. Una porta corredissa de vidre connecta el dormitori amb la terrassa del pati del darrere, que dóna a l’oceà més enllà.

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-12-1-kindesign

RELACIONAT: La casa chic de Newport Beach barreja línies netes amb detalls rústics

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-13-1-kindesign

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-14-1-kindesign

RELACIONAT: Fascinant casa moderna inspirada en una masia a Califòrnia

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-15-1-kindesign

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-16-1-kindesign

spyglass-hill-residence-eric-olsen-design-02-1-kindesign

A dalt: La façana exterior presenta parets modernistes d’estuc brunit blanc. La calor es va infondre a la façana amb el sostre de teula de cedre, així com un revestiment de cedre aplicat a les portes del garatge i a l’habitació situada a sobre del garatge. L'espai altell situat sobre el garatge ofereix una zona d'estar fresca perquè els nens puguin jugar. També és l'única àrea de segon nivell d'aquest volum d'un sol nivell.

Fotografies: Nació Karyn

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/