Fabulosa reforma de cases victorianes a diversos nivells a Londres

Fabulous Multi Level Victorian Townhouse Renovation London

Disseny de llar de transició-Leivars-01-1 Kindesign



Aquesta clàssica casa adossada victoriana va ser reformada per a una família de quatre persones mitjançant un estudi d’interiors Leivars , situat a Wimbledon, un districte al sud-oest Londres , Anglaterra . L’objectiu del projecte era reformar la casa per satisfer les necessitats d’una família moderna, tot conservant la seva façana victoriana. La renovació va anar més enllà de la seva preservació. Durant els treballs, va sortir a la llum un aparador amagat i es va reconstruir. Això va funcionar força bé amb el desig de la família d’augmentar la llum natural. La segona sol·licitud era d’espai addicional mitjançant millores acurades. Es va dissenyar una terrassa al terrat amb moltes plantes en test i un fons parcialment acristalat per ajudar a filtrar la llum natural al terra de sota. Sempre que es va poder, es van eliminar les parets o es van augmentar els passadissos i es van afegir portes plegables perquè es pogués tancar l’espai quan fos necessari. Una planta oberta amb terres de fusta de Douglas Fir ajuda a crear bones transicions entre els diversos espais. El dissenyador va crear diversos mobles de disseny personalitzat que es poden veure a tots els interiors, infonent caràcter a les habitacions. Només un FYI, l’impressionant aranya que veieu a la biblioteca domèstica es diu “Pera Àrtica”, d’origen aquí .



Disseny de llar de transició-Leivars-02-1 Kindesign

Uns nou mesos després, una casa s’havia convertit en una casa. Els accessoris a mida donen personalitat a la casa. El dissenyador va crear una síntesi elegant entre les zones per a adults i les zones de joc per als dos fills. La casa reflecteix un interior personalitzat que s’adapta al seu entorn urbà únic i a les persones que l’habiten.



RELACIONATS: Reformes de cases victorianes amb terrassa al vibrant East London

Disseny de llar de transició-Leivars-03-1 Disseny Kindle

és negre d'una família real

El que ens agrada: Aquesta propietat adossada presenta un esquema de disseny de transició que és tot menys avorrit, amb tons de color i mobles, materials i acabats elegants. Hi ha molt de caràcter i encant que es va conservar en l'arquitectura d'aquesta casa, el dissenyador va contribuir a fer-ho ressaltar més en l'estil interior, afegint capes i textura. Què penses del disseny d’interiors d’aquesta reforma victoriana?



Disseny de llar de transició-Leivars-004-1 Kindesign

RELACIONATS: La transformació de la dúplex victoriana crea el santuari més important de Londres

Disseny de llar de transició-Leivars-05-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-06-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-07-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-11-1 Disseny Kindle

RELACIONATS: Terrasses victorianes transformades en una bonica casa familiar de Londres

Disseny de la llar de transició-Leivars-10-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-09-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-08-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-12-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-13-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-14-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-15-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-16-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-17-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-18-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-19-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-20-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-21-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-23-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-24-1 Disseny de Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-25-1 Disseny de Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-26-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-22-1 Disseny Kindle

Disseny de llar de transició-Leivars-27-1 Disseny Kindle

El que sembla una piscina d’aigua és una claraboia que dirigeix ​​el sol des de la terrassa del terrat cap a la zona d’estar inferior.

Disseny de llar de transició-Leivars-28-1 Disseny de Kindle

Fotografies: Cortesia de Leivars