Casa d'hostes a les Muntanyes Rocoses de Colorado parcialment enterrada al seu paisatge

Guest House Colorado Rockies Partially Buried Into Its Landscape

muntanya-casa-d



Qualsevol cosa menys normal, aquesta casa d'hostes dissenyada per Gluck + architects no només està integrat, sinó que accentua el seu paisatge immillorat i immillorable a les boniques Muntanyes Rocoses de Colorado. Aquest elegant coixinet, que consta de 2.850 metres quadrats d’espai habitable, presenta dues formes de barres que s’entrecreuen, una en voladís sobre l’altra. En crear un jardí elevat, la casa d'hostes està connectada a la residència principal, formant un punt de trobada familiar únic. Un eix vertical de la casa es centra en els espais privats, tres dormitoris i un garatge. Mentre que l'altre eix vertical presenta les principals zones d'estar: sala d'estar, cuina i menjador. Els plans del sostre imiten els prats de muntanya autòctons que ajuden a enfosquir l’habitatge des de la calçada de dalt. També ajuden a donar forma a un pati privat i enfonsat perquè els hostes gaudeixin.

muntanya-casa-d

Hi ha diversos avantatges de l’estructura del sostre verd: això inclou: aïllar completament l’envolupant de l’edifici i ressaltar les vistes des de la casa principal. Les finestres clerestory emmarquen l'interior, il·luminant l'espai amb llum natural i oferint vistes panoràmiques. També s’han integrat factors sostenibles en el disseny d’aquesta llar. Això inclou una gruixuda paret solar, que ajuda a separar el costat de servei de l’estructura del pati, alhora que proporciona un espai addicional per als cotxes, l’emmagatzematge i la recollida d’energia solar. L’energia solar s’utilitza per escalfar la piscina, el spa i el terra (calor radiant). La residència té sensors integrats i tecnologies intel·ligents per millorar encara més la captació solar. Anualment, el consum energètic d’aquesta llar és un trenta-dos per cent inferior al de la llar mitjana.



muntanya-casa-d

A dalt: Un mur de contenció de taulers d’acer i ciment Cor-ten encapsula un costat del pati solar, mentre que per l’altre forma un pati enfonsat al costat de l’espai vital principal. Aquest espai ofereix privadesa tant als espais interiors com exteriors de la carretera principal. També presenta un foc de foc i una pantalla de pel·lícula retràctil manualment.

garlanda de nadal amb llums per a escales

muntanya-casa-d



El que ens agrada: Aquesta fabulosa casa d'hostes presenta algunes funcions interessants que el fan original. En estar parcialment enterrat al seu paisatge, no només ajuda a mantenir la casa ben aïllada, sinó que també té una gran estètica. Aparentment barrejat amb el seu entorn, és un disseny senzill i modest, però elaborat de manera magistral. Grans parets de vidre ajuden a crear una connexió fluida interior-exterior, mentre que un pati privat millora els espais habitables. Disseny fantàstic ... quan podem venir a visitar-lo?

Per què els ulls de Michael Jordan són tan vermells?

Lectors, quines opinions teniu sobre aquesta casa? Voleu ser convidat aquí? Hi ha alguna cosa que hagués volgut veure dissenyada d’una altra manera? Si us plau, deixeu-nos els vostres comentaris als comentaris següents.

muntanya-casa-d

RELACIONATS: retirada LEED Platinum de Nou Mèxic mig enterrada en terrenys desèrtics

muntanya-casa-d

muntanya-casa-d

RELACIONAT: Casa búlgara de dos pisos parcialment enterrada al turó

muntanya-casa-d

muntanya-casa-d

RELACIONAT: Casa de penya-segat enterrada a la muntanya a la costa de Granada

com construir un bany exterior

muntanya-casa-d

muntanya-casa-d

RELACIONAT: La casa mig enterrada està plena de detalls únics

muntanya-casa-d

Fotografies: Cortesia de Gluck +

muntanya-casa-d

muntanya-casa-d