Inspirador refresc contemporani d’una clàssica casa victoriana a la vall de Noe

Inspiring Contemporary Refresh Classic Victorian Home Noe Valley

tradicional-exterior



Feldman Architecture va ser el responsable de la renovació d'aquesta casa victoriana situada a Noe Valley, un barri de San Francisco, Califòrnia. L’objectiu d’aquest projecte era respectar el caràcter original de la llar, tot infonent una sensibilitat moderna d’espai, llum i materialitat. La façana exterior exterior d'aquesta propietat es va conservar majoritàriament amb una porta de color verd brillant amb un panell translúcid de policarbonat. L'únic suggeriment és que aquesta estructura no és original.



Equip del projecte: Arquitecte: Feldman Architecture / Desenvolupador: Hazel.Wood Design Group / Contractista general: Art de la construcció / Disseny d’interiors: Feldman Architecture / Structural Engineer: Fulcrum Structural Engineering / Landscape Architect: Loretta Gargan Landscape + Design / Cabinetry: Mark Brady Cabinets

entrada de transició



A dalt: Un cop a dins, els visitants són rebuts per una pantalla d’acer i vidre que enfosqueix una escala central. Il·luminada per grans claraboies des de dalt, l’escala de planta oberta aporta llum al nucli de l’edifici.

escala de transició

El que ens agrada: Aquesta casa victoriana compta amb una revisió contemporània que mostra espais habitables lluminosos i espaciosos. La casa expressa línies netes i modernes i una paleta de colors sòbria, amb tons grisos i blancs, excepte els flaixos ocasionals de colors brillants. En general, hi ha una fantàstica connexió interior-exterior per a una llar urbana, plena d’harmonia i lluminositat ... Lectors, compartiu amb nosaltres als comentaris què és el que més us agrada d’aquesta remodelació i per què!



Nota: Feu un cop d'ull a un parell de les nostres visites a casa preferides de la cartera de Feldman Architecture: Reforma de casa de pagès amb vistes impressionants: Marin Bungalow i Moderna casa adossada a San Francisco dissenyada per a una vida lúdica .

oficina de transició a casa

cuina-de transició

A la part posterior del nivell principal, es van retirar les parets de manera que la cuina, el racó per a esmorzars i la sala familiar estaven oberts l'un a l'altre. Totes, al seu torn, s’orienten al voltant d’una coberta, les portes metàl·liques cap a les quals es retreuen completament, de manera que la coberta, l’habitació familiar, la cuina i el menjador poden funcionar com una habitació gran els dies i les tardes agradables.

cuina-de transició

com transmetre a Xbox One

menjador de transició

saló-contemporani

coberta de transició

dormitori de transició

A dalt: A la planta superior hi ha diversos dormitoris, inclòs un dormitori principal espaiós amb sostres de volta amb panells de fusta i un bany principal amb banyera independent i dutxa tancada de vidre.

bany de transició

sala-de-transició

transicional-exterior

A dalt: El nivell inferior inclou una oficina i una sala de premsa, ambdues obertes directament al pati del darrere. L’oficina està revestida de prestatges per a l’extensa col·lecció de llibres del client.

Fotografies: Joe Fletcher

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/