La moderna casa de l’arbre, semblant a un loft, presenta interiors lluminosos a Los Angeles

Loft Like Modern Treehouse Features Luminous Interiors La

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-01-1



La casa d’un escriptor de Hollywood i la seva família, va dissenyar aquesta casa inspirada a mitjan segle Abramson Teiger Architects , situat a Los Angeles, Califòrnia. Consta de 6.000 peus quadrats, aquest bloc serveix tant com a lloc on l’escriptor s’inspira creativament com a refugi lúdic per a la seva dona i els seus fills.



fotos de petits safareigs

El lloc d’aquesta residència de tres plantes és un solar suburbà típic, que no té vistes ni llum natural. El motiu d’això és l’estreta relació amb les cases veïnes. Quan van dissenyar la nova casa, els arquitectes van tenir-ho en compte per idear un nou pla per abordar aquests problemes.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-02-1



El que ens agrada: Aquesta casa moderna inspirada en una casa d’arbre presenta espais habitables interiors radiants gràcies a les intel·ligents característiques de disseny dels arquitectes. Des de les passarel·les translúcides fins a les finestres expansives, la llum natural s’ha maximitzat a tota aquesta llar. M'encanta el disseny i la barreja de mitjan segle amb elements materials de formigó, fusta i acer ... Què penses del disseny d'aquesta casa?

Nota: Feu un cop d'ull a altres visites a casa que hem presentat a la cartera d'Abramson Teiger Architects aquí .

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-03-1



A dalt: Els espais habitables del nivell superior s’estenen fins a una terrassa que dóna a la famosa inscripció de Hollywood a la muntanya.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-04-1 d’estil mitjà

A dalt: El punt d’entrada d’aquesta casa presenta un atri de tres pisos ple de llum, complementat per terres de vidre emmarcats en acer i sostres inclinats. 'L'espai es configura com una moderna casa d'arbre en forma de loft amb una planta invertida, situant els espais habitables principals a la planta superior per a una màxima exposició a la llum', afirma l'arquitecte.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-05-1

A dalt: A la planta baixa, un arbre viu s’estén per la caixa d’escales de diversos nivells. Això afegeix una sensació de zen a la llar.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-06-1

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-07-1

A dalt: Una cuina de disseny mínim destaca una barra d'esmorzar informal.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-08-1

A dalt: Just al costat de la cuina hi ha aquest menjador informal, amb grans finestrals i parets revestides de fusta. Això fa que l’habitació se senti com si estigués als arbres.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-09-1

A dalt: 'La segona història queda lleugerament retrocedida per tots els costats per deixar lloc a les claraboies perifèriques, cosa que permet que la llum natural impregni als nivells inferiors', afirmen els arquitectes.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-10-1 de mitjans de segle

A dalt: Les passarel·les translúcides mantenen l’espai obert i ventilat.

Disseny de tipus Home-Abramson Teiger Architects-18-1 Style Mid-Century

per què s'activa Xbox One per si mateix?

A dalt: “El vidre és un material destacat que s’utilitza a tota la residència, que es veu des de la part superior de l’estructura en forma de claraboies expansives i que es capa tot el camí a través dels diferents nivells de passarel·les. No només articula aquest volum, sinó que també permet que la llum natural flueixi a tots els nivells d’aquesta casa ”, afirmen els arquitectes.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-11-1

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-12-1

A dalt: Un dormitori principal de disseny mínim té vistes al jardí del darrere.

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-13-1

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-14-1

A dalt: El nivell del soterrani inclou l’oficina de l’escriptor del guió, l’esquema de disseny del qual imita el dels materials de construcció que l’envolten. L’espai està il·luminat amb llum natural que es filtra des de les capes transparents de la llar. L’escriptor desitjava que aquest espai reflectís un entorn comunitari i creatiu.

Per donar suport a això, l'arquitecte va dissenyar una entrada independent per a la gent que anava i venia sense molestar la resta de la llar. Decorant les parets hi ha pòsters de les pel·lícules que Cohen ha escrit al llarg dels anys, com Tropic Thunder, Madagascar i Get Hard. A la planta soterrani també hi ha una sala de projecció privada.

Disseny de tipus Home-Abramson Teiger Architects-15-1 Home-Style

A dalt: El formigó exposat al bany de l'oficina complementa la resta de l'entorn al soterrani.

Fotografies: Jim Bartsch

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-16-1

per què Scott va deixar comptant cotxes?

Disseny d’estil Home-Abramson Teiger Architects-17-1

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/