La lluminosa actualització de la casa de Massachusetts fomenta la intimitat familiar

Luminous Update Massachusetts Home Encourages Family Intimacy

Meadow View Residence-LDa Architects-01-1 Tipus de disseny



Una casa reformada a Hingham, Massachusetts, Meadow View Residence by LDa Architects atén les necessitats de vida d’una família de cinc persones per ajudar a millorar encara més el seu temps ‘junts’. Es va contractar als arquitectes per fer diverses actualitzacions a aquesta casa de cinc dormitoris de 5.500 peus quadrats, tot maximitzant la connexió entre el jardí exuberant i il·luminat pel sol i els espais habitables interiors. Els espais que es van actualitzar inclouen zones on la família passa la major part del seu temps de connexió, la cuina, el racó de l’esmorzar i la sala familiar. Al bany principal també se li va fer una revisió completa i, per què no, els adults necessiten un espai personal especial que puguin gaudir amb ganes ... la nova banyera xopera sembla molt relaxant després d’un dia intens? Els propietaris van col·laborar estretament amb l'equip de disseny per ajudar a personalitzar els seus espais, afegint un estil sofisticat. Els espais actualitzats són senzills, tot i que són resistents, amb una paleta neutra de materials i textures que impregnen els interessos i l’estil personal de la família.



Meadow View Residence-LDa Architects-02-1 Tipus de disseny

taula de menjador decorativa amb espelmes

L'illa de cuina de cascada està rematada amb quars blanc Caeserstone de tres centímetres de gruix i amb cadires de tamboret dissenyades per Norman Cherner, procedents de aquí . L’illa mesura 14-1 / 2 de longitud per 4-1 / 2 d’amplada, amb molt espai per cuinar i entretenir. Una paret d’armaris darrere de l’illa revela les portes del rebost que s’obren per a un munt d’emmagatzematge funcional. La part frontal de l'illa ofereix un accés còmode a les portes de la nevera, a més d'un segon forn i un calaix de microones. La cuina va ser dissenyada per Venegas i Companyia, utilitzant roure blanc per a l’armari amb un acabat de pintura de llet raspallada en un estany gris càlid.



RELACIONAT: Reforma moderna d'una casa d'estil de capa a Boston

Meadow View Residence-LDa Architects-003-1 Tipus de disseny

El que ens agrada: Els interiors plens de llum i una notable transformació que afavoreix la convivència familiar fan d’aquest projecte de renovació un èxit. Com que aquesta família vivia a diversos llocs del món per feina, aquesta és la seva primera casa real junts que no és una propietat de lloguer. Té un veritable sentit del lloc que farà que sigui una casa familiar espectacular per primera vegada durant els propers anys. Què en penseu d’aquest projecte de renovació?



Meadow View Residence-LDa Architects-04-1 Tipus de disseny

Meadow View Residence-LDa Architects-05-1 Tipus de disseny

Meadow View Residence-LDa Architects-06-1 Tipus de disseny

Els taulells de perímetre presenten quars negre d’okita, que contrasta molt bé amb el quars blanc de l’illa. El tauler de respatller és un mosaic blanc polit que proporciona un bon contrast amb el taulell.

Meadow View Residence-LDa Architects-07-1 Tipus de disseny

Meadow View Residence-LDa Architects-08-1 Tipus de disseny

El racó de l’esmorzar ofereix un espai acollidor per gaudir d’àpats familiars informals, amb vistes a la coberta posterior i al jardí exuberant. Les finestres del tauler de popa es van integrar al disseny per atraure llum natural a l’espai. Els seients de banquetes dissenyats a mida inclouen emmagatzematge sota els seients, mentre que els respatllers elevats ajuden a acomodar el radiador. L’espai de menjador es va decorar amb peces clàssiques que inclouen una taula de menjador de forma ovalada d’Eero Saarinen i butaques de Norman Cherner i un penjoll de llum de bombolla George Nelson Criss Cross penjat sobre la taula d'origen aquí .

Meadow View Residence-LDa Architects-09-1 Tipus de disseny

Vaig desactivar el meu instagram com el recupero

Una porta corredissa corredissa de graner proporciona una manera fàcil de tancar la cuina des de l’habitació familiar per entretenir els hostes.

Meadow View Residence-LDa Architects-10-1 Tipus de disseny

Meadow View Residence-LDa Architects-11-1 Tipus de disseny

Meadow View Residence-LDa Architects-12-1 Tipus de disseny

Aquesta estació de bar està convenientment situada entre la cuina i la zona de menjador, amb un refrigerador de vi i un lavabo.

Meadow View Residence-LDa Architects-13-1 Tipus de disseny

com aconseguir un lloro a Minecraft

A la planta superior, el bany principal presenta un entorn tranquil amb una banyera independent situada sobre una incrustació de rajoles de còdols blancs. Els armaris flotants es rematen amb marbre de Calcuta amb un acabat de pell, que ofereix una textura intensa i una estètica natural.

Meadow View Residence-LDa Architects-14-1 Tipus de disseny

Meadow View Residence-LDa Architects-15-1 Tipus de disseny

Fotografies: Fotografia de Sean Litchfield