Una moderna casa de Califòrnia amb una calor interior sorprenent

Modern California Dwelling With Surprising Interior Warmth

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-01-1



Aquesta residència moderna i acollidora va ser dissenyada per Klopf Architecture en col·laboració amb Van Gelder Construction , situat a Orangevale, al comtat de Sacramento, Califòrnia. Amb una superfície habitable de 2.633 peus quadrats, aquesta casa de tres dormitoris i dos banys i mig va ser dissenyada per un parell de nidificadors buits. Va ser dissenyat per reemplaçar una casa ramadera que hi havia a la propietat. Els propietaris havien residit anteriorment en una casa Streng, que és similar a una casa Eichler. Això els va agradar molt les línies netes, els detalls senzills i la connexió interior-exterior.



“Els propietaris buscaven crear un espai per relaxar-se fora de la feina i, finalment, retirar-se. Tots dos són molt creatius en els seus camps respectius (ell és productor de televisió i ella és xef amb el seu propi restaurant). Van aportar la seva creativitat col·laborativa al procés de disseny per al disseny d'aquesta casa ', afirmen els arquitectes. L'objectiu principal per al disseny d'aquesta estructura era crear una connexió directa i indirecta amb l'entorn i l'interior.

oportunitat d’amor de Nova York

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-02-1



La propietat reflecteix un entorn natural tranquil, perfecte per crear una casa amb una forta connexió interior-exterior. Els arquitectes van aprofitar al màxim aquest concepte de disseny dissenyant una petjada àmplia per a la llar. Això va permetre que les principals zones d’estar, els banys i el dormitori principal s’obrissin a les vistes naturals de la part posterior de la propietat. Es van integrar grans portes corredisses al llarg de la part posterior del dormitori principal i de la zona d'estar principal per proporcionar accés directe a l'exterior.

'Era important que la casa s'assegués lleugerament i mantingués un perfil relativament baix per respecte a les cases veïnes i per la sensació natural de la zona', afirmen els arquitectes. D’aquesta manera es va establir el to del disseny i es va mantenir en un sol pis. A més, els arquitectes van decidir inclinar el terrat, on el punt més baix seria a l’entrada frontal i s’obriria a la part posterior de la propietat. 'Amb això es pretenia crear una aparença més humil des de la part davantera de la casa, mentre es continuava engrescant la part posterior del lateral tant com sigui possible', afirma Klopf Architects.

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-03-1



Aquesta zona fa molta calor a l’estiu. Com a resposta, Klopf va dissenyar la casa per sentir-se còmoda i ser eficient en tot l'any durant els calorosos dies d'estiu. Al principi del dia, quan el sol és baix i directe a la part davantera de la casa, la parella pot obrir les portes corredisses de vidre o viure fora a les cobertes posteriors.

Al mig del dia, quan el sol està més a sobre del sud, els voladissos extra profunds i els dispositius d’ombrejat del pati posterior permeten utilitzar aquests espais amb comoditat. Al final del dia, quan el sol esclata a la part posterior de la casa, hi ha un pati a la part davantera de la casa que està a l’ombra, però encara brillant a causa de les obertures al terrat. Tot i el sol i el clima més durs a la zona, l’entorn exterior sempre es pot experimentar còmodament.

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-04-1
L’equip de disseny va utilitzar diverses estratègies d’eficiència energètica per fer l’entorn interior còmode i eficient. A més de l’aïllament a la paret, es va aplicar una capa contínua d’aïllament rígid a les parets exteriors de la casa (i un segellat d’embolcall i cinta adhesiva) per reduir el guany de calor. L'alt rendiment i el baix guany de calor solar de vidre a les exposicions principals de la casa també redueixen la calor potencial.

Es va utilitzar un sostre metàl·lic de 'sostre fresc' per reflectir gran part del sol i la calor directes abans que pugui escalfar la casa. Les finestres són d’alumini trencat tèrmicament (Fleetwood i Milgard), que són molt més eficients energèticament que les finestres d’alumini més antigues. A més d'aquestes estratègies defensives, per estalviar encara més energia, els arquitectes van especificar unitats de calefacció i refrigeració d'alta eficiència i gairebé tota la il·luminació LED.

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-05-1

Tot i que el revestiment de fusta natural té un aspecte fantàstic, no duraria molt sota les dures condicions de sol de la zona. Com a resposta, els arquitectes van especificar revestiments compostos d’alt contingut reciclat (Tru-Grain) que mantenen el seu aspecte sense manteniment molt més llarg del que podria fer la fusta, juntament amb algun estuc blanc suau per separar visualment la zona d’estar principal. A l'interior, l'espai habitable principal té un terra de formigó vist amb taulells compostos i armaris de roure blanc.

L’ala del dormitori fa servir pisos de roure blanc recuperats de Blackwood Farm. Els propietaris volien una sensació diferent entre la zona principal de l’habitació i l’ala del dormitori (l’ala del dormitori és més per descansar mentre que la zona d’estar és molt més activa), de manera que Klopf va variar els materials fins a cert punt. Dit això, per preservar la sensació de flux, els arquitectes van mantenir la majoria de les connexions materials entre les dues zones.

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-06-1

La gent sol preguntar sobre els reptes durant la demolició i la construcció. El projecte de la casa va començar com una opció entre enderrocar i substituir la casa existent i renovar-la. Els propietaris van decidir originalment una reforma, però durant la construcció Sean van Gelder, el constructor, va descobrir que la llosa i la fonamentació estaven massa danyades per mantenir-les.

En aquest moment, tothom va canviar de marxa i va convertir el projecte en un nou disseny de casa. El clima (calor) que certament també va suposar un repte. Els arquitectes havien de ser molt conscients dels angles del sol i també havien de dissenyar acuradament la casa per obtenir un mínim guany de calor a l’envolupant donat l’alt nivell d’obertura desitjat.

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-07-1

El que ens agrada: Aquesta moderna residència presenta un meravellós pla de planta distribuït en un sol nivell amb una fantàstica connexió interior-exterior. L’extensió del vidre ajuda a il·luminar els interiors amb llum natural. Això també ajuda a portar la natura a l’interior, creant un entorn de vida més serè. M'encanta la barreja de materials que van utilitzar els arquitectes en el disseny d'aquesta estructura. No només és visualment agradable, sinó que també aporta calidesa a un espai modern que no és possible ... Lectors, compartiu els vostres pensaments sobre el disseny general d’aquest habitatge.

Nota: A continuació, apareixen les etiquetes 'Relacionades', que són algunes de les visites populars a casa que hem presentat a la cartera de Klopf Architects.

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-08-1

RELACIONAT: Renovació d'una casa moderna d'Eichler a mitjan segle segle a Califòrnia

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-09-1

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-10-1

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-11-1

Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-12-1 Kindesign

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-13-1

RELACIONATS: La remodelació de la casa Eichler a Califòrnia presenta espais radiants

Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-14-1 Tipus de disseny

Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-15-1 Kindesign

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-16-1

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-17-1

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-18-1

RELACIONAT: La casa d'Eichler a San Francisco rep una actualització lluminosa i ventilada

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-19-1

Disseny modern de Sacramento Modern Residence-Klopf Architecture-20-1

Fotografies: © 2016 Mariko Reed

Nota: Les imatges i la descripció del projecte ens han estat enviades per gentilesa de Klopf Architects. Si esteu interessat en enviar un article, visiteu el nostre projecte formulari d’enviament .

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/

quant cobren els refs de l'NBA