L'habitatge Net-zero a Sonoma disposa d'habitacions interiors i exteriors i un sostre verd

Net Zero Home Sonoma Features Indoor Outdoor Living

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-01-1-kindesign



Aquest net-zero contemporani va ser dissenyat per arquitectes Turnbull Griffin Haesloop , situat en una finca envoltada de roures madurs i un estany natural a Sonoma, Califòrnia . Els propietaris desitjaven tenir el disseny de la seva llar i un entorn de vida interior-exterior per gaudir del bon temps estiuenc. Volien proporcionar als seus hostes durant la nit un accés senzill a la piscina i a l’estany d’alimentació primaveral que hi ha més enllà. El disseny de l'habitatge es va configurar per emmarcar l'exuberant prat de roure i l'estany dins del context del vast paisatge.



L'estructura s'ha separat en dos pavellons habitables amb una fina coberta flotant que cobreix una zona d'estar central exterior i emmarca l'entrada. El sostre parcialment voladís sobre un sostre viu, sota el qual es troben els dormitoris, la cuina i els espais de suport. El jardí del terrat ajuda a vincular visualment l’habitatge amb el paisatge circumdant.

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-02-1-kindesign



La propietat compta amb una casa amb piscina que ajuda a ampliar els espais habitables exteriors, oferint espais enreixats d’ombra. A l'interior hi ha una sala de jocs, un vestuari i una habitació per a convidats. A més, es va crear espai per contenir el dipòsit d’aigua calenta solar i l’equip de la piscina.

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-03-1-kindesign

Aquest projecte va ser dissenyat per ser un habitatge net de zero amb estratègies de refrigeració passiva que inclou un sostre fresc, un sostre viu, un aïllament pesat, finestres operables i grans voladissos. Treballant conjuntament, aquestes característiques permeten que l'habitatge sigui còmode durant tot l'any sense l'ús d'aire condicionat. Les bombes de calor elèctriques amb energia fotovoltaica proporcionen aigua calenta per a la calor radiant de les lloses, mentre que els panells solars d’aigua calenta proporcionen aigua calenta per a la piscina.



disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-04-1-kindesign

El que ens agrada: Entre els espais habitables interiors i exteriors i els magnífics paisatges que envolten aquesta casa de zero nits, hi ha molt per admirar. Un clima temperat durant tot l'any fa que aquesta vida en aquesta casa i tot el que ofereixi sigui molt ideal. Les zones de vida a l'aire lliure es poden gaudir durant tot l'any. Un entorn serè i relaxant, podem sentir l’estrès que es fon com vivint d’aquesta manera ... estaria d’acord?

Quan navegueu per l'article, notareu etiquetes 'relacionades', que inclouen altres recorreguts a casa que hem presentat aquí a One Kindesign pels arquitectes de Turnbull Griffin Haesloop.

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-05-1-kindesign

RELACIONAT: Ranxo Hupomone: casa LEED Platinum al comtat de Sonoma

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-06-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-07-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-08-1-kindesign

RELACIONAT: La residència Sebastopol s’obre cap a un paisatge boscós

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-09-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-10-1-kindesign

quants llapis hi ha en aquesta foto

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-11-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-12-1-kindesign

RELACIONATS: Finca aïllada entre muntanya i mar

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-13-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-14-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-15-1-kindesign

RELACIONAT: Casa rústica transformada en refugi familiar a Sausalito

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-16-1-kindesign

disseny-casa-contemporània-turnbull-griffin-haesloop-17-1-kindesign

A la vora de l’estany, s’han ampliat els espais habitables exteriors per oferir als habitants de la casa una acollidora zona de focs. També hi ha un petit moll que permet accedir a l’aigua amb caiacs i anar a nedar.

Fotografies: Matthew Millman