Antic paller transformat en el darrer entreteniment al nord de Nova York

Old Barn Transformed Into Ultimate Entertaining Pad Upstate New York

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-01-1-kindesign



Un antic paller ha estat reformat en un allotjament còmode i espaiós per als hostes Daniel Contelmo Architects , situat a Salt Point, Nova York. El graner existent a la propietat va patir danys estructurals importants, però quan va arribar el moment de millorar l’estructura, es va posar en marxa un nou pla per a la seva existència. Es va convertir en alguna cosa més que en un graner, sinó en una instal·lació per allotjar espais de vida còmodes per gaudir tant dels hostes com dels propietaris.



La façana exterior d’aquesta estructura centenària consta de revestiment de fusta i tauler. Tot i que un sostre metàl·lic amb costures ajuda a accentuar l’estètica de l’estable. Els frontons centrals a banda i banda del terrat presenten un nou revestiment de cedre amb suports per millorar la seva importància. Els arquitectes van afegir un complement de dues plantes al marc principal, més que doblar la mida del que originalment hi havia al lloc. Part del nivell del sòl s’utilitza per refugiar vehicles.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-02-1-kindesign



El primer nivell inclou una cuina completament funcional i un bany, que dóna accés a la zona de la piscina. També hi ha un gimnàs casolà increïble. A la segona planta del graner trobareu un bany actualitzat i dos lliteres. Amb l’afegit, una porta corredissa de graner separa l’antic del nou. Hi trobareu una zona de cinema a casa, una zona de bar i una sala de jocs central. Una part única, sense oblidar la diversió, forma part d’aquest espai la taula de billar, elaborada amb un antic Camaro.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-03-1-kindesign

xur location destiny 2 17 de juliol

Fet interessant: Segons els arquitectes, 'aquest graner renovat va guanyar el premi Platinum' American Living '2016 de la National Builders Association. També va rebre un premi Master Design de Qualified Remodeler el 2015. El seu espai infantil va guanyar la categoria 'Kidtastic' al concurs de disseny en línia HGTV el 2015 '.



guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-04-1-kindesign

A dalt: Una tanca d’acer sobre un perímetre de pedra al voltant del darrere del graner proporciona un teló de fons per a una mitja pista de bàsquet.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-05-1-kindesign

El que ens agrada: Aquest vell graner s’ha transformat en una increïble llar per divertir-se i relaxar-se, divertida per a tota la família. Un espai polivalent, la família pot utilitzar aquesta instal·lació per fer exercici i per gaudir per ells mateixos o per convidar els hostes de la nit a gaudir-ne més. Ens encanta l’ús de materials recuperats a tota aquesta antiga casa graner i les belles característiques de disseny de tota la zona. Un espai de disseny preciós per crear records duradors.

Lectors, quins pensaments teniu de fer que tingueu aquest graner transformat a la vostra propietat?

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-06-1-kindesign

A dalt: La zona d'entreteniment es troba al nivell superior a la part posterior del graner. Els rics terres de fusta es recuperen castanyers antics rabats.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-07-1-kindesign

A dalt: El taulell de la barra proporciona una clara separació de la sala de jocs de la sala de mitjans.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-08-1-kindesign

A dalt: Una acollidora zona d'estar al voltant de la xemeneia ofereix un ampli espai perquè els hostes es sentin còmodes i vegin una pel·lícula.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-09-1-kindesign

A dalt: L'illa de la cuina ofereix moltes cadires de bar per relaxar-se. També separa la cuina de la sala de jocs.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-10-1-kindesign

RELACIONATS: Conversió de graner de pedra a Texas Hill País: residència Blanco

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-11-1-kindesign

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-12-1-kindesign

A dalt: Una àmplia sala de jocs alberga sis lliteres incorporades i un munt d’espai per jugar.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-13-1-kindesign

RELACIONATS: Tres graners transformats en refugi estiuenc de Hamptons, cobert de teula

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-14-1-kindesign

A dalt: Un acollidor seient a la finestra està assegut davant d’una finestra de llums. La sala de jocs ofereix espai per a jocs i entreteniment. La major part de la fusta que s’utilitza per als acabats es recupera del graner original. Es van eliminar les bigues antigues, es van tornar a acabar i es van tornar a instal·lar al graner.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-15-1-kindesign

RELACIONATS: Un graner transformat en una llar elegant

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-16-1-kindesign

A dalt: El seient de la finestra té un doble servei com a seients addicionals i un llit niu d'estreta personalitzat quan es necessita espai addicional per dormir a la nit.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-17-1-kindesign

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-18-1-kindesign

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-19-1-kindesign

A dalt: Una vista de les lliteres superiors, que són dos llits individuals.

arbre blanc amb decoracions daurades

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-20-1-kindesign

A dalt: Les lliteres inferiors són de mida completa, amb emmagatzematge de roba a l'esquerra. El sostre es compon de tauler de comptes.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-21-1-kindesign

A dalt: Les portes corredisses del paller, quan s’obren, llisquen rere les lliteres. L'enquadrament i els rails de la llitera estan formats per bigues antigues. Als nens els agrada fer servir aquest espai per passar la nit amb els amics al cap de setmana!

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-22-1-kindesign

A dalt: A l’esquerra de la llitera hi ha un bany complet i un safareig.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-23-1-kindesign

A dalt: Una acollidora habitació al costat de la llitera ofereix una intimitat completa amb les portes corredisses del graner.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-24-1-kindesign

A dalt: A la sala de convidats també hi ha aquesta petita zona d’oficines.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-25-1-kindesign

A dalt: Situat al nivell inferior, es troba aquest acollidor bany rústic al qual s’accedeix des de la zona de la piscina i també al gimnàs interior.

guest-barn-house-daniel-contelmo-architects-26-1-kindesign

Fotografies: Cortesia de Daniel Contelmo Architects