Elegant i contemporània casa de quatre nivells a San Francisco

Sleek Contemporary Four Level Home San Francisco

Renovació d



Aquesta remodelació i addició contemporània va ser dissenyada per Sutro Architects i construït per Construcció de línies de disseny , situat en un lloc espaiós a la part superior de Cole Valley, un petit barri de San Francisco, Califòrnia. El projecte de disseny va consistir en una ampliació de la propietat, que va incloure afegir una història addicional i una coberta a la casa. Ara, amb quatre nivells i 4.800 peus quadrats de superfície habitable suntuosa, aquesta casa és un oasi per a la vida contemporània. Hi ha un total de cinc habitacions i quatre banys i mig en aquesta residència recentment remodelada. Des de la façana exterior, les grans finestres creen una estètica elegant i elegant. La cuina gurmet és una delícia dels xefs amb forns dobles i lavabos i una illa de marbre italià amb vores de cascada. La sala d'estar i el menjador tenen una xemeneia de gas de dues cares per a la calor i l'ambient, mentre que els terres de fusta dura de roure blanc europeu travessen tot el terreny.



Renovació d

idees de colors per al dormitori principal

Al nivell superior, un refugi de dormitori principal mostra vistes panoràmiques i un bany privat com un spa. A la planta baixa, un garatge ofereix aparcament per a quatre cotxes que inclou una estació de càrrega i una sala multimèdia amb so envoltant i un bar integrat. Una terrassa al terrat ofereix una acollidora foguera, menjador a la fresca i vistes espectaculars sobre la ciutat. També hi ha una coberta addicional al costat de l'habitació familiar coberta i un jardí de jardí de grans dimensions que té un bonic jardí.



RELACIONAT: Sky high glamour presentat a Russian Hill Home

Renovació d

El que ens agrada: Aquesta residència presenta bells acabats personalitzats, grans parets de vidre que mostren vistes panoràmiques de la ciutat a sota ... i les zones exteriors són molt acollidores. Què opines sobre aquesta remodelació de la llar? Com ​​creus que va fer l’equip de disseny a l’hora de treure l’estètica general?



Renovació d

Fet divertit: La casa es va comprar originalment el 2013 per 1.855 milions de dòlars, després es va transformar completament i es va tornar a cotitzar per 7.69 milions de dòlars ... algú va obtenir un gran benefici.

Renovació d

Tom va ser contractat per pintar els números 1 100

RELACIONAT: El modern es troba amb el tradicional a Pacific Heights

Renovació d

Renovació d

Renovació d

Renovació d

RELACIONATS: Alt glamour i vistes espectaculars a Pacific Heights

Renovació d’habitatges contemporanis-Sutro Architects-10-1 Disseny de tipus

quantes germanes clark originals hi ha

Renovació d’habitatges contemporanis-Sutro Architects-11-1 Kindesign

Renovació d

Renovació d

Renovació d

Fotografies: Cortesia de Sutro Architects