Espectacular refugi a la ciutat muntanyenca de Whistler

Spectacular Townhouse Retreat Mountain Town Whistler

com fer un portal ender a pe

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-01-1



Aquest refugi de casa contemporània va ser dissenyat per Evoke International Design , situat a Whistler, una ciutat al nord de Vancouver, a la Columbia Britànica, Canadà. La sala principal de casa d’un jugador d’hoquei retirat ofereix un lloc de reunió còmode per entretenir els amics.

Noteu com la televisió s’inclou a la paret? Ajuda a afegir les línies netes de l’espai. Un sofà encastat amb capacitat per a deu persones, cosa que el converteix en el lloc perfecte per entretenir els hostes. Un toc de rústic s’inclou a l’espai amb les tauletes de cafè costat a costat. A la paret, una pintura d'un artista local ajuda a connectar visualment l'interior amb l'exterior.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-02-1



El que ens agrada: Aquest refugi de cases adossades ofereix línies netes i una estètica de disseny minimalista a la ciutat de muntanya. Tot i que és contemporani, l’ús de la fusta a tot arreu aporta calor als espais. Els sostres elevats i les grans finestres mantenen l’espai lleuger i ventilat.

Lectors, què us sembla més atractiu d’aquesta casa? Comparteix amb nosaltres els teus pensaments als comentaris següents.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-03-1



Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-04-1

A dalt: Una llar de foc amb rajoles de terra a sostre a la sala d'estar afegeix un impressionant punt focal a l'espai. El saló està situat al costat de la cuina i el menjador. L’espai es caracteritza per sostres elevats i línies netes, creant un espai relaxant per descansar i entretenir-se.

La llar de foc ja existia a l'espai, el dissenyador l'ha actualitzat amb rajoles de porcellana sense vidre. La manca de mantell s’afegeix a les línies netes, mentre que la rajola aporta textura.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-05-1

A dalt: La cuina és una barreja de línies netes i materials naturals. El dissenyador va aplicar rajoles de pedra calcària Mare Bianco a la part posterior. Els armaris són una barreja d’armaris lacats en blanc amb part superior de roure. Els taulells Caeserstone s’afegeixen a l’estètica neta i mínima.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-06-1

A dalt: Les cadires de menjador verd aporten un toc de color fresc a la paleta neutra.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-07-1

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-08-1

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-09-1

A dalt: Una escala flotant d’acer es troba just al costat de la zona de cuina i sala d’estar de planta oberta. Els pisos de fusta coincideixen amb la fusta que s’utilitza a la resta de la casa. Les baranes de vidre sense marc creen una estètica visualment impactant i permeten que la llum flueixi per tota la zona.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-10-1

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-11-1

quants campionats té dennis rodman

A dalt: L’estètica d’aquest dormitori principal ofereix una atmosfera serena en tons terra. Aquest espai relaxant presenta un mobiliari mínim i permet que les vistes prenguin protagonisme.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-12-1

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-13-1

A dalt: El bany principal reflecteix una paleta de materials en tons clars que crea una sensació oberta i ventilada. L’espai es va dissenyar com una sala humida. Tot i que petit, l’ús de grans miralls, colors neutres i sostres alts ajuda a fer que l’espai se senti més gran que el que és. L’ús de lavabo i lavabo flotants crea lleugeresa visual, per no parlar del poc manteniment a l’hora de netejar els terres.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-14-1

A dalt: Un espai de loft de saló ofereix una estètica masculina que porta l’esquema de disseny de la resta de la llar. Aquest és un espai meravellós per relaxar-se i relaxar-se amb un bon llibre. Una secció de grans dimensions proporciona molts seients, mentre que les prestatgeries incorporades ajuden a mantenir a ratlla el desordre. Amb grans finestrals, sostres elevats i bigues de fusta vista, l’espai és brillant i ventilat.

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-15-1

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-16-1

Disseny de disseny contemporani Retreat-Evoke Design-17-1

Fotografies: Janis Nicolay

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/