Casa graner sostenible modern-rústica a Pennsilvània

Sustainable Modern Rustic Barn House Pennsylvania

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-01-1-kindesign



Una casa graner dissenyada de manera sostenible va ser ideada per Moger Mehrhof Architects , situat en una propietat de 10 acres al comtat de Chester, Pennsilvània . Aquesta bella masia està coberta per arbres de creixement madur, creant un bell entorn per gaudir d’aquesta casa rural. Un equip de professionals va treballar en aquesta casa per conceptualitzar tots els detalls abans d’iniciar el procés de construcció. Fins i tot l’arquitecte va arribar a acampar a la propietat per conèixer millor el lloc. Aquesta residència de tres plantes consta de 6.000 peus quadrats d'espai habitable, format amb un marc de formigó aïllat. En aquest acollidor habitatge hi ha un total de quatre dormitoris i tres banys i mig. El disseny d’aquesta llar fa un ús ple de materials recuperats, característiques d’eficiència energètica com ara panells fotovoltaics, sòls de calor radiant, bomba de calor geotèrmica i la implementació de reixes metàl·liques per a la circulació passiva d’aire.



Nota lateral: Per obtenir més informació sobre aquesta casa i el procés de construcció complet, visiteu el bloc personal dels arquitectes aquí .

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-02-1-kindesign



A dalt: La porta d’entrada es va dissenyar a mida amb Rocky Mountain Hardware per polir la benvinguda presentació.

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-03-1-kindesign

El que ens agrada: En primer lloc, podem dir quant ens encanten les cases de graner! Sembla que estiguin de moda en aquest moment, però, tot i això, hi ha alguna cosa que és màgic ... molta calor, molt casolana. N’hem presentat diverses i aquesta casa graner no és una excepció. Presenta una preciosa façana exterior formada per diversos materials per donar-li una estètica molt única. Tota la casa és tan relaxant, envoltada d’un entorn boscós i tranquil. Amb materials recuperats i línies netes, hi ha molt d’estimar en aquesta casa. La llar de foc del saló convida a seure i a romandre una estona. Ens podem imaginar passar la vetllada aquí relaxant-nos en aquell sofà de pell de felpa ... i tu, quina és la teva part preferida d’aquesta casa?



masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-04-1-kindesign

A dalt: El terra és una barreja de roure blanc i vermell. L’oli de tung, respectuós amb el medi ambient, s’ha aplicat per donar a la fusta un acabat brillant i preciós.

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-11-1-kindesign

A dalt: Aquest sorprenent mobiliari de disseny personalitzat ha estat format per fusta de graner sorrejat.

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-05-1-kindesign

A dalt: D'acord amb l'autèntica sensació de masia, els arquitectes van afegir una porta corredissa de graner a aquest espai del passadís. Ajuda a crear una separació visual de la sala d'estar principal de la caixa d'escales / passadís. La fusta del graner prové d’un jardí de recuperació local, mentre que es pot trobar el maquinari de la porta aquí . Es pot trobar l'aparell de paret de protecció de filferro que es veu a sobre de la porta Hudson Valley Lighting Company .

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-06-1-kindesign

RELACIONAT: Pensar fora de la caixa: conversió de graner modern a Austràlia

com aconseguir una sella a Minecraft

sostenible-masia-moger-mehrhof-arquitectes-22-1-kindesign

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-07-1-kindesign

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-08-1-kindesign

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-21-1-kindesign

RELACIONATS: Conversió de graner arquitectònicament sorprenent als Cotswolds

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-09-1-kindesign

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-10-1-kindesign

sostenible-masia-moger-mehrhof-arquitectes-12-1-kindesign

A dalt: El bonic paviment de noguera del dormitori de convidats va ser recuperat del lloc de treball i fresat localment. Una porta corredissa de graner separa l'habitació del bany privat. Al bany, un tocador de roure recuperat dissenyat a mida pren el protagonisme. El terra passa a ser de gres porcellànic, perfectament adequat per a un bany.

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-13-1-kindesign

A dalt: Aquest ampli bany principal mostra una paret d’accent de pedra de camp darrere de la vanitat personalitzada (en realitat és la part superior de la xemeneia que connecta des de la sala familiar de sota). La pica és de formigó abocat (qualsevol fabricant local de formigó en pot fabricar un de similar). A banda i banda de la vanitat hi ha accessoris de llum Archway Drum Fix aquí . Un mirall amb una porta plana de corredor corredissa maquinari ajuda a autenticar l’estètica de la masia. El més interessant d’aquest aspecte? El mirall pot tenir un emmagatzematge amagat al darrere. Una gran dutxa tancada amb vidre proporciona una sensació de spa agradable.

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-14-1-kindesign

com posar un vídeo al revés a Snapchat

A dalt: Aquest bany en pols disposa de plexiglàs sorrejat il·luminat per llums LED. Un temporitzador ajusta aquest espai al capvespre. Al voltant de l'exterior del bany hi ha tires horitzontals de fusta de graner recuperada, que creen un efecte visualment cridaner. No ho creieu?

sostenible-masia-moger-mehrhof-arquitectes-20-1-kindesign

RELACIONAT: Impressionant casa moderna amb estil graner a Bridgehampton, Nova York

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-15-1-kindesign

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-16-1-kindesign

A dalt: La façana exterior presenta una barreja de materials, com ara revestiments metàl·lics ondulats, contingut reciclat revestit horitzontalment, revestiment de xiprer (tauler invers i llistó) i estuc a sota (acabat enderrocat). De l’aparell de la paret dels vaixells a la vora del llac es va procedir aquí .

sostenible-masia-moger-mehrhof-arquitectes-17-1-kindesign

masia-sostenible-moger-mehrhof-arquitectes-18-1-kindesign

RELACIONAT: Una mansió graner a Utah que us deixarà impressionat

sostenible-masia-moger-mehrhof-arquitectes-19-1-kindesign

Fotografies: Fotografia de Jeffrey Totoro