Construcció de TFT Yasuo, habilitats i millors comptadors contra el campió

Technology News/tft Yasuo Build Abilities


TFT ha guanyat una gran popularitat a la comunitat de jocs en línia des que es va publicar l'any passat. El títol de l’arena de batalla de Riot Games ha experimentat millores significatives en els darrers mesos i continua millorant amb cada actualització important. El videojoc compta amb multitud de personatges, que inclouen un conjunt únic d’habilitats i habilitats. Els jugadors poden crear un equip de campions favorits per competir amb altres jugadors en línia per obtenir la glòria. Tanmateix, abans de submergir-vos en el joc, heu de ser conscients de les construccions del campió i d'altres atributs.



Llegiu també | League Of Legends Wild Rift: accés anticipat i detalls de la data de llançament



Yasuo és un dels buscats campions de TFT que ofereix diverses habilitats úniques. Pertany a la classe Blasemaster i té un origen Cloud. Però abans d’utilitzar el campió al vostre equip, heu de conèixer la seva millor construcció d’objectes, habilitats i comptadors.

VIUREHi ha hagut un error. Siusplau, intenta-ho més tardToca per deixar de silenciar Més informació Publicitat

Llegiu també | TFT Patch Notes 10.20: Què hi ha de nou i quan es publicarà l'actualització TFT 10.20?



com fer el vostre propi mapa a Minecraft

TFT Yasuo build

Millor construcció de Yasuo (articles)

  • Mà de la Justícia: el campió que porta aquest objecte en qualsevol d’aquests: els atacs bàsics i els encanteris infligiran un + 45% de dany o els atacs bàsics i els encanteris curaran aleatòriament el 45% dels danys causats al començament de cada ronda. Té un manà inicial +15, Crit. chance + 10% i Dodge chance és + 10%.
  • Àngel de la Guarda: impedeix la primera mort del campió i els envia a estatis. Tornen amb 400 punts de salut en pocs segons i eliminen tot l’impacte negatiu. Tanmateix, aquest efecte es produirà una vegada durant un combat.
  • Plata Quicksilent: la persona que porta aquest element és immune al control de multitud durant els primers 10 segons de la batalla. Tot i això, un campió només pot portar un Quicksilver a la vegada.

Comptador de Yasuo

Aquí teniu una llista dels millors comptadors de Yasuo:

  • Abús d'hexades elementals
  • Guants de lladres
  • Jugant al Cloud Map
  • Apilament d’un tanc
  • Curació de desemborsaments

Llegiu també | Samira Build In League Of Legends: creeu el millor personatge per Samira

Habilitats Yasuo TFT

Acer impactant

El campió llança dos hexes cap endavant i infligeix ​​dany en funció del seu dany per atac com a dany físic. Això és mentre s’impliquen els efectes de l’èxit.



armaris de safareig apiladors rentadora assecadora

Llegiu també | Com aconseguir que 9 cultistes a TFT convoquin el suprem supremo Galio?

Crèdits de la imatge: League of Legends Fandom