El xalet Woodland impregna una elegància rústica a Sun Valley, a Idaho

Woodland Chalet Imbues Rustic Elegance Idahos Sun Valley

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-01-1 Tipus de disseny



Arquitectes Miller en col·laboració amb Disseny d'interiors de Jennifer Hoey Vaig imaginar aquest bonic xalet boscós, situat a Wood River Valley, una regió a les afores de Sun Valley, Idaho. Els propietaris, una parella que s’havia mudat recentment de Minnesota, buscaven un ambient que reflectís un autèntic estil rústic europeu. Es van incorporar materials de pedra tallada i estuc històric al disseny d’aquesta acollidora llar ubicada entre un estret de trèmols. La propietat dels voltants ofereix diverses activitats per gaudir durant tot l'any, amb fantàstiques oportunitats d'esquí i senderisme a les muntanyes properes.



Wood River Valley Chalet-Miller Architects-02-1 Tipus de disseny

com decorar amb llums de corda a l'interior

El sostre està revestit amb un bell sac de cedre, que afegeix a l’estètica de l’exterior i ajuda a la casa a combinar-se amb el seu entorn.



RELACIONAT: Casa de muntanya rústica impressionant a Big Sky: Ansel Haus

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-03-1 Tipus de disseny

El que ens agrada: Una casa preciosa en un entorn boscós, amb elements rústics de fusta i pedra, crea un refugi còmode i acollidor per donar la benvinguda a familiars i amics. Què tal de tu, estimes algun detall sobre aquesta casa? Feu-nos saber els vostres pensaments i opinions als comentaris que hi ha a continuació.



Wood River Valley Chalet-Miller Architects-04-1 Tipus de disseny

RELACIONAT: Magnífica escapada de muntanya a prop del parc de Yellowstone

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-12-1 Tipus de disseny

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-11-1 Tipus de disseny

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-05-1 Tipus de disseny

A la cuina àmplia, els armaris de disseny personalitzat compostos de roure blanc amb un acabat personalitzat creen una estètica rústica-chic preciosa. Els taulells presenten pedra de sabó a tots excepte a la segona illa, que està revestida d’avet. El backsplash és una rajola de metro de pedra sabonera. Una illa doble permet que el xef pugui picar i cuinar mentre que l’altra illa és perfecta per servir menjar o rentar verdures a l’aigüera de preparació. Les bigues de fusta recuperades als sostres eren d’origen local Henderson Corporation .

molts m’han escoltat però ningú no m’ha vist

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-14-1 Tipus de disseny

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-06-1 Tipus de disseny

Situat dins d'un dormitori, aquest llit de dia integrat consta de roure blanc i disposa d'un matalàs de mida completa per acomodar-se al desbordament de persones que passin la nit.

RELACIONATS: graner de pal i bigues recuperats transformat en retir familiar a Idaho

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-08-1 Tipus de disseny

Un bany de pols compta amb taulers d’avet envellit a les parets, mentre que un taulell de pedra de sabó s’afegeix a la bella estètica d’aquest espai. L’aigüera de bronze s’obté de Rocky Mountain Hardware, mentre que les aixetes s’obtenien de Waterworks.

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-07-1 Tipus de disseny

RELACIONAT: North Star Ranch, a les estribacions del sud de Colorado

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-13-1 Tipus de disseny

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-09-1 Tipus de disseny

Wood River Valley Chalet-Miller Architects-10-1 Tipus de disseny

Fotografies: Cortesia de Miller Architects